Jaarconcert CODA, 22 april 2017 in Speeltuin Soesterkwartier. Een concert met een Royal Bling Bling wel te verstaan.

Voorafgaand aan , wat een spektakel beloofd te worden zal er eveneens een bijzonder optreden zijn van  de muzikale “magneetjes”. Dirigent “Henk van de Berg” is de laatste maanden druk geweest, om basis-scholieren op OBS de Magneet op diverse muziekinstrumenten  weg wijs te maken. Zo wordt er geslagen en getoeterd cq gefloten, maar dan wel op een drumstel, pauken en grote trom, trompet, dwarsfluit en melodia. Het laatste instrument is een versie van een kleine  piano met 2 octaven, zonder pedalen, die je in je hand houd.

Door middel van het inblazen van lucht en het indrukken van de toetsen, ontstaat “muziek” althans dat is de bedoeling. Te vergelijken met een halve accordeon zonder blaasbalg. Het is Henk van de Berg gelukt, hier een “jeugd”orkest van te maken, die nu zijn eerste optreden zal hebben.

Het grote orkest van Coda, heeft de laatste maanden stevig gerepeteerd en een kleine impressie was hoorbaar op de Nieuwjaarsreceptie. De resultaten werden “afgevinkt”

Op dit moment zijn we hard aan het werk om alle puntjes op de koninklijke i te zetten.
De juiste muziek is geselecteerd ✔️
Het orkest heeft elk nummer tot in detail gerepeteerd ✔️
De dirigent is fit ✔️
De sfeer zit er in ✔️

De kaarten zijn gedrukt, de eerste inschrijvingen zijn begonnen en de officiële verkoop is gestart.

Wil jij De return of Travolta mee maken,
Sinatra zien herleven, getuigen willen zijn van een goed stukje dixie of gewoon zin hebben in een gezellige avond met een goed stukje muziek?
Reserveer dan vanaf nu uw kaarten. http://www.coda-muziek.nl/contact

Wees er snel bij en graag tot 22 april in de Speeltuin Soesterkwartier.

Karel van Rooy.