Persbericht

Inschrijving ontmoetingsactiviteiten is gestart

Amersfoort, 31 mei 2018 – Om eenzaamheid tegen te gaan en meer mensen met elkaar in contact te brengen, vindt van 27 september t/m 6 oktober 2018 de Week van de Ontmoeting plaats in Amersfoort, georganiseerd door betrokken inwoners en ondersteund door Indebuurt033 en SRO. Bewonersinitiatieven en organisaties kunnen hun activiteiten aanmelden op de website van Indebuurt033.

Laagdrempelig contact

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend erbij te horen, gezien te worden of mensen te ontmoeten. De Week van de Ontmoeting heeft als doel om alle initiatieven rond ontmoeting in de stad te laten bruisen en te verbinden met elkaar. Op die manier kunnen alle inwoners van Amersfoort op een laagdrempelige manier in contact komen met buren, wijkbewoners en stadsgenoten.

Aanmelden activiteiten

Om ervoor te zorgen dat tijdens de Week van de Ontmoeting Amersfoort bol staat van de activiteiten en nog meer mensen aansluiting vinden bij anderen, roept Indebuurt033 organisaties en bewonersinitiatieven op om hun ontmoetingsactiviteit vast aan te melden.

Het kan gaan om een bestaande activiteit of een extra activiteit, georganiseerd voor de Week van de Ontmoeting. Alle initiatieven en betrokkenheid zijn welkom.

Inschrijving van activiteiten kan via: www.indebuurt033.nl/weekvandeontmoeting. Hier vind je binnenkort ook een overzicht van de activiteiten die zijn aangemeld.

Heb je vragen? Neem contact op met de buurtnetwerker in jouw wijk of loop binnen bij een van de informatiewinkels, bereikbaar via ons algemene nummer 033 – 204 86 77.

 

 

 

 

 

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor vragen over de Week van de Ontmoeting of over de inhoud van dit persbericht kunt u contact opnemen met Stephanie Niessen, Indebuurt033, tel: 06-41545986, of per e-mail: stephanie.niessen@indebuurt033.nl