FlippijnenAlweer voor de 29ste keer organiseren wij de Internationale Kerststallenexpositie in de Sint Ansfriduskerk aan de Jacob Catslaan 28, 3818 WK te Amersfoort.

Deze kerk is gebouwd in neogotische stijl en geeft daarom de tentoonstelling een bijzondere sfeer. We mogen ons verheugen op een jaarlijks grote belangstelling van bezoekers uit het gehele land.

De expositie wordt gehouden van vrijdag 6 t/m zondag 15 december 2013

De openingstijden zijn : vrijdag 6 december 9.30 – 17.00 uur

zaterdagen 9.30 – 17.00 uur

zondagen 12.30 – 17.30 uur  overige dagen 9.30 – 21.30 uur

Ook dit jaar hebben we een nieuwe collectie van bijna 300 kerstgroepen uit Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Europa, waaronder uit de Provence in Frankrijk een kerstgroep van meer dan 45 Santons, geplaatst in een miniatuur dorpje.

Tijdens de avonduren en op zaterdag en zondag zullen 37 zangkoren uit de wijde omgeving van Amersfoort zorgen voor een gevarieerde vocale omlijsting van deze expositie. Het Koor 4U (For You) uit Amersfoort geven een feestelijk Kerstconcert in het kader van hun 30-jarig jubileum op vrijdagavond 6 december om 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 10,- incl. koffie/thee en toegang tot de Kerststallenexpositie. Voor de kinderen is er een kerststallen speelhoek en voor de inwendige mens het Petit restaurant de Herberg.

Toegangsprijzen Expositie: Volwassenen € 2,–

Kinderen 4-12 jaar € 0,50

Kinderen jonger dan 4 jaar hebben gratis toegang.

De organisatie is in handen van een groep vrijwilligers en de gehele opbrengst wordt gebruikt voor het Toon Hermans Huis in Amersfoort, een huis voor iedereen die met kanker in directe familie of vriendenkring te maken krijgt. Nadere info over ons project kunt u vinden op : www.sintansfridus.nl of www.thha.nl