Op 2 januari 2018 opent Indebuurt033 haar informatiewinkel op de Drentsestraat. De vestiging vervangt de informatiewinkel aan de Noordewierweg, waar inwoners tot en met 21 december nog van harte welkom zijn! De nieuwe informatiewinkel ligt centraal in de wijk, biedt meer ruimte en privacy om inwoners te ontvangen en extra werkplekken voor werknemers.  

De informatiewinkel op de Drentsestraat is bedoeld voor inwoners uit Soesterkwartier, Leusderkwartier, Bergkwartier en Vermeerkwartier, maar ook inwoners uit andere wijken zijn van harte welkom. Bij de informatiewinkel kunnen inwoners terecht met vragen, ideeën, wensen of zorgen, o.a. op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, geld en recht, opvoeden, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Tevens kunnen inwoners informatie krijgen over trainingen, bijeenkomsten en ontmoetingsactiviteiten in de wijk. 

Dagelijks staan maatschappelijk dienstverleners, vrijwilligers en sociaal juridisch dienstverleners klaar voor inwoners om vragen te beantwoorden, hen waar nodig te ondersteunen en om mensen met elkaar in contact te brengen.

Inmiddels zijn er vier informatiewinkels in de stad. Daarnaast zijn op meerdere locaties informatiepunten geopend, waar inwoners wekelijks met vragen terecht kunnen. Voor een overzicht van locaties en contactgegevens, kijk op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels