Huisarts Paul Heuberger heeft afscheid genomen van zijn patiënten

//Huisarts Paul Heuberger heeft afscheid genomen van zijn patiënten

Huisarts Paul Heuberger heeft afscheid genomen van zijn patiënten

Op vrijdag 14 december nam Paul Heuberger afscheid van zijn patiënten in De Kabouterhut aan de BW laan. Na bijna 35 jaar als huisarts in Amersfoort gewerkt te hebben was voor hem het moment gekomen om afscheid te nemen. Op 1 januari gaat hij met pensioen. Volgens Paul Heuberger een dubbel gevoel: aan de ene kant een tijd waarin hij meer tijd kan besteden aan zijn privéleven en aan de andere kant zal hij de contacten met zijn patiënten zeker gaan missen. De afscheidsreceptie was erg druk bezocht, een lange rij wachtende mensen kwamen al kwebbelend dichterbij om Paul gedag te kunnen zeggen. Met Cadeautjes, chocolaatjes en wat al niet meer is aan Paul ruimschoots gedacht en hij zal er nog lang op kunnen terugkijken. Waarschijnlijk was dit de enige keer, in die 35 jaar dat hij al zijn patiënten op 1 dag zag.

De opvolgster van Paul Heuberger is Sylvie Deconinck waar alle patiënten tijdens het wachten meteen kennis mee mochten maken.

Dag Paul, we zullen je missen! Mogen er nog een hoop mooie dingen voor je zijn weggelegd.

Door |2012-12-15T10:55:14+00:00zaterdag, 15 december 2012 |1 Reactie

Eén reactie

 1. Jancees&danielle van westering 30 december 2012 om 08:13 - Antwoorden

  Beste Paul ,

  Googelden aan het onbijt impulsief je naam en kwamen pardoes op je afscheidsreceptie!
  Dus je begint in 2013 een compleet nieuw leven: veel succes met de overgang en een zorgeloze
  tijd toegewenst!

  Wij leve sinds 15 jaar half in centrum Amsterdam en half in de buurt van Nice. Hebben de ‘praktijk’ nog niet gesloten, maar geleidelijk aan wel meer vrije tijd. Groet aan de hele familie, jacees&danielle

Geef een reactie