Amersfoort 23 december 2016, sfeervol optreden in Puntenburg.
Voor een tweede keer op rij, werd aan de vooravond van Kerst de Vijverzaal  van bewoners complex Puntenburg gevuld met het Hooglands Koor, Over land en Zee. Het uit ruim 50 leden bestaande koor uit Hoogland, presenteerde weer een ruim aanbod aan liederen. Van Zeemanslied tot Hymne, of van Shanty naar Oratorium, het koor is zeer veelzijdig in haar repertoire.

Ook een 75 bewoners / omwonende waren op dit optreden afgekomen. Mede door het succes van het voorgaande jaar, waar toen een bruisende show werd weergeven met het thema Mary Poppings. Dit jaar was het geheel gevat in kerst-sferen .

Voor de pauze, werden, onder leiding dirigent Frits Klostermann, bekende meezing liederen ten gehoren gebracht. Zoals .De Postkoets; De Smokkelaar; Daarbij de waterkant en nummers van dezelfde strekking. Na een verdiende pauze, werd het kerst-gedeelte aangevangen. De alom bekende kerstliedjes werden uit volle borst meegezongen. De dirigent,begeleidde nu het koor met een keyboard. Ook werd een duet gezongen met de dirigent en een der koorleden.

Denkbeeldig werd het kerstverhaal nog een uitgebreid gepresenteerd.

Na afloop van het “concert”was er nog een gezellig samenzijn met bewoners en koorleden.

Verslag en foto’s Karel van Rooy.

Fotoreportage.