‘Koning Winter in het grote verkeersbos’

Het leukste kinderfeest tussen Kerst en Oud & Nieuw komt er weer aan! De zevende editie van het Winterkwartier in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats vindt plaats op woensdag 28 en donderdag 29 december 2016. Het thema van dit tweedaagse evenement is ‘Koning Winter in het grote verkeersbos’.

Het Winterkwartier presenteert voor het eerst een toepasselijk theaterprogramma. De voorstellingen Magic Traffic Show en Koning Winter in het Verkeersbos beginnen afgewisseld elk hele uur (van 13:00 tot 16:00 uur). Naast de voorstellingen is er een stormbaan, de mini-stoomtrein en mag je skelter rijden en knutselen.

Winterkwartier 2016 wordt extra spannend want Koning Winter is gek op alles wat rijdt. Fietsen, skelters, treinen… Maar, hij heeft alleen nog geen rijbewijs en snapt niks van alle borden lang de weg! Jij kan, net als Koning Winter, je Verkeerstuin-rijbewijs halen.

Op 28 december om 12:00 uur start het Winterkwartier en dinsdag 29 december om 16:00 uur zal het Winterkwartier feestelijk afgesloten worden met een optocht met van alles wat rijdt over de Wagenwerkplaats.

Beleef een onvergetelijke middag vol gratis activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op het verwarmd winter terras kunnen de pappa’s en mamma’s genieten van lekkere hapjes en drankjes. De Verkeerstuin ligt op de Wagenwerkplaats (ingang aan Piet Mondriaanlaan 61, naast station Amersfoort).

Van het Winterkwartier is er ook dit jaar weer een poster én kleurplaat. De kleurplaat kan gratis bij diverse winkels aan de Noordewierweg in het Soesterkwartier worden afgehaald.

Bekijk het volledige programma op: www.winterkwartier.nl

 

Foto’s: Pixelkaiju  Jordi IJzerman  Marco de Boer

Red.KvR.