Zaterdag 23 Februari, In de Sint Bonifaciusstraat 61, het Wijkmuseum Soesterkwartier hangt en ligt nog allerlei kunst te koop van Herman Klaassen. Keuze uit houtskooltekeningen, OostIndische inkt, pentekeningen, aquarellen, of olieverf. De inmiddels 93 jaringe Herman verkoopt z’n werken, en een deel van de opbrengst is bestemd voor het Wijkmuseum. De prijzen zijn van 17,50 tot +/- 93,- en zo is de kans om aan betaalbare kunst te komen dan ook groot. Het zou zomaar een waardevolle investering voor de toekomst kunnen zijn….

Zondag 24 februari van 13.00 tot 16.00 u kunt u, u slag nog slaan. 

Naast de werken van Herman Klaassen, zijn er ook nog andere spullen te koop vanaf: 1 euro, daaronder: warm/koud isollatiefolie, verbandtrommel, oudere fotocamera’s (vanuit de tijd van de rolletjes/cassettes), een “ouderwetse” mobiele telefoons, vroege smartphones, en een ruime keuze aan boeken. Van de verkoop van deze spullen is de opbrengst in z’n geheel voor het Wijkmuseum.

Het geld zal besteed worden aan volgende tentoonstellingen/ thema’s. Aan het enthousiasme van de vrijwilligers zal het zeker niet liggen, die staan al bijna weer in de startblokken voor de volgende rondes. De jeugd die het museum bezocht heeft, vindt het ook verrassend om te zien en te kunnen proberen hoe zo’n oude radio of telefoon eruit zag en nog veel meer….”hoe werkte dat dan”?!

Sfeerimpressie en foto’s: Nel Groenendijk (klik hier voor alle foto’s)