vrijdagavond, 25 oktober zo tegen half zeven zo van de buitenkant lijkt het gebouw van de speeltuinvereniging donker…… Er zou toch wat te doen zijn………? Toch de deur maar proberen, heeee die is open….. schrik…… een spook in de gang (wat anders dan een paard..). De zaal is wel heel iets verlicht, doet wat eng aan….. maar ja het is Halloween hé. Maarten heeft wat enge muziek aan staan en toch weer niet zo heel eng om bang van te worden. Langzaam druppelen de kinderen binnen de één nog enger uitgedost dan de ander. Heee dat is leuk het wit is opeens spierwit terwijl de rest wat donkerder is, echt griezelig! Er hangen vast spoken in de lucht! Er zijn spoken, zombies, skeletten zelf dracula en wat nog al niet meer aanwezig. En dat is goed want voor enkele die het mooist uitgedost zijn is er een klein prijsje te verdienen.

 

De disco gaat los en iedereen leeft zich uit. En als er dan vernomen wordt dat de jongen en meisje die het beste danst ook nog een prijsje krijgen is het hek van de dam. Halverwege de avond was het verzoek van de DJ aan de aanwezige ouders om ook even op de disco vloer te komen en aan de kinderen te laten zien hoe er gedanst moest worden. Bij de meeste ouders kriebelde het al wel wat maar nu mochten ze eindelijk, een oproep waar dan volop gehoor aan werd gegeven. De vloer was haast te klein! Voor iedereen was er snoep, drinken en een plak cake wat gretig werd afgenomen.

Tegen het einde was er de prijsuitreiking, een prijsje voor het best verklede meisje en eentje voor de best verkleedde jongen. Daarnaast was er natuurlijk zoals eerder genoemd een prijs voor de twee beste dansers. Anita had een moeilijke taak om de prijzen toe te kennen, de één was nog mooier uitgedost dan de ander, de volgende danste toch weer iets je beter. Na lang denken en vooral kijken stond haar keuze vast.

Hierna was deze Halloween party ten einde, jammer want het was erg gezellig en griezelig en als het aan de kinderen had gelegen……..

Een Halloween disco die zeker voor herhaling vatbaar is!! Volgend jaar?

 

 

Verslag en foto’s Ton Schimmel