Elk jaar krijgen ruim 18.000 opa’s en oma’s te maken met een scheiding van hun zoon of dochter. Dat heeft veel impact omdat ze met het verdriet van hun kind, hun kleinkind en met hun eigen verdriet te maken krijgen. Speciaal voor hen organiseert Jouw leven in de steigers op woensdagavond 24 oktober een bijeenkomst in Amersfoort.
Bij een echtscheiding is er – terecht – veel aandacht voor ouders en kinderen. Maar ook voor grootouders heeft een scheiding grote gevolgen. Zij ervaren veel onmacht en willen helpen. Grootouders kunnen een enorme steun zijn voor de kleinkinderen. Hoe doe je dat op de juiste manier? Maar er zijn ook gevoelens van boosheid en verdriet en veel twijfels. Met wie praat je daar over?
Opa’s en oma’s stellen vragen als: “Waar bied ik steun en waar blijf ik op de achtergrond?” Of “Hoe kan ik steun bieden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan?” en “Kan ik contact houden met mijn ex-schoonkind?” Deze vragen komen aan bod tijdens de bijeenkomst. Er is ook ruimte om uw eigen vragen te stellen.
De bijeenkomst vindt plaats in de praktijkruimte van Scheidingscoach Femke Wessels in Amersfoort. Opgave per e-mail aan femke.wessels@jlids.nl of telefonisch 06-21814481. Nadere informatie volgt na opgave.
Kijk ook op www.jouwlevenindesteigers.nl.

Locatie: Klooster OLV ter Eem, ingang Zuid, Daam Fokkemalaan 22, Amersfoort
Start datum/tijd: 24-10-2012 19.30 Eind datum/tijd: 24-10-2012 21.30

bron: Stad Amersfoort