Een paar weken geleden is er in DierenPark Amersfoort een olifantje geboren. Het mannetje ging tot nu toe naamloos door het leven. Vandaag wordt tijdens het grote kraamfeest ‘Ode aan de Olifant’ dan eindelijk bekend hoe het kleine beestje heet!

Na bijna 22 maanden zwangerschap is olifant Indria uit DierenPark Amersfoort 1 november 2012 bevallen van een klein olifantje. Vandaag krijgt het mannetje dan eindelijk een naam. De burgemeester van Amersfoort maakt de winnaar van de namenwedstrijd op Facebook vandaag bekend tijdens het kraamfeest Ode aan de Olifant. Tijdens het kraamfeest krijgt de olifant ook een cadeautje, namelijk een spectaculaire muzikale ode. Oefen het muziekstuk Baby Elephant Walk van componist Mancini en dans en vandaag lekker mee.

Ook vandaag geldt er vanaf 15:30 uur de speciale geboorteprijs van 5,- euro.

Indra

DierenPark Amersfoort is erg blij met de nieuwe bewoner. “Geweldig om na lang wachten dit gezonde jong in de olifantenfamilie te mogen verwelkomen. Oudere zus Kina is erg nieuwsgierig en het is goed om te zien hoe de moeder de aandacht over de twee verdeelt”, zegt de trotse dierverzorger Bas Aalders.
Neem tijdens de kraamvisite ook even een kijkje bij de rest van de dieren in de dierentuin.

Bron: dagjeweg.nl