Veel mensen vinden een bezoekje aan de tandarts bijna erger dan aan de belastingdienst. Maar sommigen zijn nieuwsgierig en zullen dit een leuk uitstapje vinden. Dit “bezoek” is bovendien gratis! (Redactie)

Altijd al een kijkje achter de schermen bij de tandarts willen nemen? Wat doet een mondhygieniste? Hoe gebruik ik mijn elektrische tandenborstel het beste? Wat is een klik-gebit? Hoe voelt het nou om zelf de boor vast te houden? Wat gebeurt er met de spiegels en tangetjes nadat u uit de stoel bent?

Kortom alles wat u altijd al van de tandarts wilde weten maar nooit durfde te vragen….Dit is uw kans want op zaterdag 12 januari is er Open Dag bij KTA tandartsen op de Utrechtseweg 78, 10.30-16.00 uur

U kunt rondlopen in de ruimtes van onze nieuwe praktijk, er zijn informatiestands met mondhygiene artikelen en er is een workshop om zelf te boren in een fantoomkaak waar studenten het ook op leren. Een warme ontvangst die past bij de stijl van dit pand uit 1912 waar wij sinds december 2012 zijn gevestigd.

Voor meer informatie www.ktatandartsen.nl
Locatie: KTA Utrechtseweg 78,  Amersfoort

Bron: De Stad Amersfoort