3ba41cc9-4a0a-446f-9788-5b7befcbfc7dIn de informatiewinkel van Informatie033 in het Soesterkwartier (Noorderwierweg 131) staat sinds kort een buurtboekenkast waar bewoners uit deze wijk van harte welkom zijn om gratis boeken uit te zoeken.

Er zijn boeken voor kinderen en voor volwassenen: romans, spannende boeken, literatuur en non-fictie. In Soesterkwartier is er ook een kleine collectie spelletjes en kinderdvd’s.

Mensen mogen naar harte lust in de boekenkast snuffelen en een boek dat bevalt gratis meenemen naar huis. Hebt u (kinder)boeken over die u niet meer gebruikt? Lever ze in bij de informatiewinkel, dan krijgen ze een tweede leven en doet u een ander er een plezier mee.

Emmaüskerk kinderLoop gauw eens binnen! Met de zomer weer in aantocht kunt u een paar leuke boeken uitzoeken om te lezen op uw balkon, in de tuin of in het park. Spelletjes en kinderboeken kunnen als verrassing mee in de koffer of onderweg naar een vakantiebestemming.

De buurtboekenkast is bereikbaar tijdens de openingstijden van Informatie 033, op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 9.00 en 13.00 uur.

Informatie033 is de informatiewinkel bij u in de buurt. U kunt er terecht met vragen over wonen, welzijn, zorg, financiën, vrije tijd, meedoen in de wijk en vrijwilligerswerk.
Informatie033 brengt mensen in contact die iets voor elkaar kunnen betekenen.
Kijk op www.informatie033.nl

red.kvr.