Voordekunst werkt sinds 2019 samen met Gemeente Amersfoort om creatieve makers en instellingen te ondersteunen. Dit betekent concreet dat makers en culturele instellingen uit Amersfoort een financiële bijdrage kunnen ontvangen van de gemeente wanneer zij een crowdfundingcampagne starten voor hun creatief project. Dit kan oplopen tot wel 25% van het doelbedrag.

 

Om creatieve makers (van film -en theatermakers tot muzikanten, beeldend kunstenaars en schrijvers – zowel professionals als amateurkunstenaars) meer te vertellen over crowdfunding organiseert voordekunst ism Gemeente Amersfoort een workshop in Het Lokaal op 8 maart. De workshop is gratis te bezoeken en aanmelden kan via Eventbrite.

 

Op 8 maart organiseert voordekunst i.s.m. Gemeente Amersfoort van 19.30-20.30 uur een gratis workshop crowdfunding voor creatieve makers in Het Lokaal, Amersfoort. 

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het opzetten van een crowdfundingcampagne en hoor wat matchfundingpartners uit de regio, o.a.: Gemeente Amersfoort en Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht, kunnen betekenen voor jouw project. Meld je gratis aan via deze link. Meer informatie over de samenwerking tussen voordekunst en Gemeente Amersfoort vind je hier.