GEEF JEZELF KLEUR – een serie van VIJF WORKSHOPS INTUÏTIEF TEKENEN.
DATA: 9, 16, 23, 30 november, 14 december 2012 van 9.30 – 11.30

Thema’s die in deze workshops aan bod komen zijn onder meer: verandering, contact, loslaten, emoties, hartsenergie, kwaliteiten. Het programma bestaat uit gevarieerde tekenopdrachten, het bespreken van de tekeningen en werkvormen (zoals yoga, geleide meditatie) om voorafgaand aan het tekenen met je aandacht naar binnen te gaan.

Bij intuïtief tekenen gaat het om de verbinding tussen jouw tekening en jezelf.
Je volgt je gevoel in het werken met kleur, vorm en beweging, aan de hand van tekenopdrachten. We bespreken vervolgens wat je tot uitdrukking hebt gebracht in je tekening en wat dat voor jou betekent. Intuïtief tekenen is een spiegel van jezelf, ook van je onbewuste. Bij het tekenen wordt je uitgenodigd om je open te stellen voor datgene in jou wat zich wil laten zien. Dit leidt tot bewustwording, inzicht en een dieper contact met jezelf.

De tekenworkshops zijn gericht op iedereen die zichzelf verder wil ontdekken en ontwikkelen. Het eigen groeiproces en de verdieping hierin staan centraal. De groepen zijn klein, met maximaal vijf deelnemers. Er is daardoor voldoende ruimte voor het bespreken van de tekeningen en het delen van ervaringen in een veilige sfeer. Aanleg voor of ervaring met tekenen is niet nodig.

Houder:
Heartflow Counselling Coaching & Training
Provincie:
Utrecht
Datum:
vrijdag, 9 november 2012 – vrijdag, 14 december 2012
Locatie:
Amersfoort
Tijd:
9:30 – 11:30
Google Maps:
Bijdrage:
€ 125
Website:
Categorie:
persoonlijke groei
E-mail: