Zaterdag 30 september, “Nieuwe” Mon Papillon opende met een feestje haar deuren. Nieuwe ondernemers, nieuw jasje voor de winkel. Al ziet de buitenkant er qua kleur nog hetzelfde uit, van binnen is het enorm verandert.

Zowel de inrichting als het assortiment is anders. Mooi en kleurrijk is de keuze ook nu weer, net als de verschillende kleuren van de verschillende “Vlinders”.

Ook nu worden (mogelijke) klanten hartelijk verwelkomd en bijgestaan in de keuze die ze willen maken.

Er kunnen andere keuzes gemaakt worden in de vernieuwde winkel, maar dat is logisch met deels een ander assortiment. Hoe dan ook is het nu ook weer fleurig (zelfs zonder Fleur).

Er was deze dag een kortingsactie van 20% op alles dat te koop was in de winkel. En voor kopers van een (of meerdere) van de artikelen uit de winkel was er een presentje.

Voor de kinderen (en soms ook hun ouders) waren er gratis suikerspinnen te verkrijgen. Ook de kabouter”tap” kon gebruikt worden voor, en werd ook gebruikt om een bekertje limonade te tappen. Natuurlijk stonden zowel de suikerspin-machine als de kabouter droog, onder de partytent.

Hulp had Ingrid Kreijne deze dag van onder andere; Patrick Eppink (haar zoon), en Rowena van Essen. Op de vraag of Patrick dagelijks zou helpen, was het antwoord: “Nee, ik ben zelf nog niet zo lang geleden  begonnen met een verhuisbedrijf, Keistad verhuizingen, daar gaat mijn eerste prioriteit heen.” Maar als hij kan zal hij zijn moeder zeker helpen.

Er waren over de hele dag heen steeds klanten die iets kochten. Gelukkig, in dit geval waarschijnlijk “dank zij” het weer, geen “file-stress” in de winkel. Maar juist door de constante komst van klanten deze dag, is het voor Ingrid en Henk een hoopvolle start geworden.

Heel veel succes wenst onze redactie, de nieuwe ondernemers toe.

Verslag en foto’s: Nel Groenendijk/ Karel van Rooy