Atelier het werktuig wil zich graag kenbaar maken in de buurt! De oude vleesfabriek op het Noak terrein is vaak een vergeten soms ook graag vergeten plek. Wat we van de buitenkant zien is een groot hek met prikkeldraad en grote hallen met  autohandelaren. Misschien niet zo uitnodigend maar weten ze ook in de buurt van wat er binnenin het pand gebeurd?

Binnenin zijn diverse creatieve en artistieke disciplines gevestigd onder de naam atelier het werktuig en kunnen hierdoor ook een positieve bijdrage aan de leefbaarheid en sfeer in de buurt leveren! Daarom stelt Atelier het werktuig tijden deze filmavond haar deuren open voor buurt bewoners!

Atelier het werktuig bied beginnende creatieve en artistiek initiatieven een kans om iets moois op te bouwen en houd kunst en creativiteit levend! Wat veel mensen nog niet weten is dat Atelier Het Werktuig in een huiselijke sfeer om de twee weken een film avond organiseert waarbij je voor een heel laag tarief van een heerlijk avondmaal kan genieten! Het is een hele fijne en ongedwongen manier om kennis te maken met de buurtbewoners en alle kunstenaars, creatieve en ambachtslieden die zich er bevinden. 

In april is er ook de mogelijkheid om te kijken wat er allemaal in de oude vleesfabriek gebeurd. Er staat dan een expositie op het programma waarbij alle ateliers geopend zijn. Dan is het moment dat Theatervormgevers grafisch ontwerpers, kunstschilders beeldhouwers, fotografen, meubelontwerper en ambachtslieden laten zien waar ze zich mee bezig houden. Het bruist van de creativiteit binnen atelier het werktuig, maar we willen dit ook naar buiten toe zichtbaar maken.

Dus beste buurtbewoners van het Soesterkwartier

wees welkom op de film avond 21 december vanaf 6 uur

bij Atelier het Werktuig  de oude vleesfabriek op het NOAK terrein.

Soesterweg 564

Amersfoort