Zaterdag 3 februari, Het afscheidsfeest van 11.00 – 15.00 uur was ruim gepland om filevorming te vermijden, en dat was maar goed ook.

Het was een constante wisseling van bezoekers die Frits van de Bunt en zijn vrouw Bea en z’n zoon en schoondochter wilde bedanken voor de goede service en klantvriendelijkheid.

 

Het ruime assortiment – van kinderfietsstoel tot rollator en alles wat daar tussen zit – maakte dat klanten van jong tot oud deze mogelijkheid gebruikte om hun waardering vorm te geven.

Op verschillende plekken in het pand stonde al snel de emmers met bossen bloemen. Niet alleen bloemen, ook de (Franse) chocolade “Dankjewel”, flessen wijn en andere blijken van waardering werden gebracht. Allerlei om het “anders genieten” kracht bij te zetten. Want genoten hebben Frits en z’n vrouw van de winkel, werkplaats en alles wat daardoor en omheen gebeurde en aan contacten was.

In de werkplaats tussen gereedschap en te repareren scooter in stond men gezellig met elkaar te praten onder het genot van een drankje en hapje.

Terwijl met elk binnenkomend bezoek er emmers bij gezet moesten worden voor de bloemen. Waarschijnlijk waant de familie van de Bunt zich na dit feest in een bloemenwinkel terecht gekomen te zijn…. En dat terwijl een welverdiend pensioen gepland stond.

Ongeveer een maand om even te wennen aan “niets” om daarna als Opa en Oma weer een nieuw stuk leven te beginnen!

Frits en Bea van de Bunt, wij wensen jullie en jullie gezin heel veel tijd in goede gezondheid om anders te genieten van jullie leven!

Sfeerimpressie en fotoverslag: Nel Groenendijk