Het boek Fifty Shades of Grey heeft al voor heel wat commotie gezorgd en heeft nu in Engeland een scheiding veroorzaakt. Een vrouw wil van haar man af omdat hij geen zin heeft seksscènes uit het boek na te spelen.

De vrouw, een 41-jarige bankier, vindt haar man saai in bed. In de aanvraag voor de echtscheiding die ze bij de rechtbank indiende, verwijst ze naar Fifty Shades of Grey. Ze kocht het hitsige boek in de hoop dat het haar man zou inspireren om tussen de lakens avontuurlijker te worden.

Ze deed in de slaapkamer spannende lingerie aan, maar de man reageerde lauw. Hij werd zelfs kwaad toen hij erachter kwam dat ze ‘dat stomme boek’ aan het lezen was. Ze vroeg een scheiding aan en vond dat het lage libido van haar man valt onder ‘onredelijk gedrag’, één van de gronden waarop je een echtscheiding kunt aanvragen.

Volgens haar advocaat Amanda McAlister is het de eerste keer dat de ‘mummy porn’ leidt tot een scheiding. “De vrouw wilde na het lezen van het boek meer pit in haar liefdesleven”, zegt ze tegen Daily Mail. “Hun seksleven was een sleur geworden. Toen hij niet reageerde op haar avances, had ze er genoeg van.”

De man heeft zijn ‘onredelijk gedrag’ maar snel toegegeven, omdat zijn lage libido anders uitgebreid besproken zou worden in de rechtbank. Arme vent…

Bron: AltijdOpmerkelijkNieuws