Heeft u een puber in huis en zit u af en toe met uw handen in het haar? Meld u dan aan voor de lezing van Marina van der Wal, co-auteur ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’. Op dinsdag 23 oktober vertelt zij over het opvoeden van een puber, een vak apart!

Hoe maak je contact en hoe houd je het gezellig thuis? Deze gratis lezing is voor ouders van pubers van 10 t/m 16 jaar in:

Theater de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13 Amersfoort
Dinsdag 23 okt inloop 19.30, start 20.00 uur
Aanmelden: www.mammaweetalles.nl

Marina van der Wal is van MammaWeetAlles, het landelijk netwerk van ouders van pubers. 
Een greep uit de reacties: ‘Wat een eyeopeners, zonder dat je het idee krijgt dat iemand zegt: zó moet het’ ‘Precies de goede humor, luchtig en de vinger op de juiste plek’ ‘Eindelijk iemand die ook durft te zeggen dat ze het opvoeden (van pubers) best wel eens lastig vindt’.

Het enige echte eerlijke puberopvoedboek

In het enige echte eerlijk puberopvoedboek leest u over de dagelijkse praktijk van het pubers opvoeden. Het boek is troostrijk, zodat ouders en pubers snappen dat ze niet de enigen zijn die door hun kroost voor rotte vis worden uitgemaakt, dat die zak hooi op de bank gewoon aan het ‘groeien’ is en dat kinderen nooit volwassen worden als ze niet hun eigen fouten mogen maken. En ja, ze gebruiken állemaal een keer drugs. Echt waar!

Centrum voor Jeugd en Gezin Amersfoort

Deze lezing is een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin Amersfoort. (CJG) Het CJG is er voor kinderen, jongeren, opvoeders en gezinnen in Amersfoort. Je kunt bij ons zonder kosten of verwijzing terecht met alle vragen over opgroeien, opvoeden en onderwijs. Loop gerust eens bij ons binnen of bel of mail met één van onze medewerkers.

T (033) 479 40 00 E info@cjgamerfsoort.nl
www.cjgamersfoort.nl
Heiligenbergerweg 36 Amersfoort
Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur