Zondag 26 november van 13.00 – 16.00 uur volop Sinterklaas-activiteiten op het Eemplein

Op zondagmiddag 26 november is Sinterklaas met zijn pieten van 13.00 – 16.00 uur te gast op het Eemplein Amersfoort. Pietenband De Schoorsteenblazers zorgt voor de vrolijke (peper)noot! Kinderen kunnen hun kleurplaat aan Sint overhandigen en er zijn leuke sinterklaasspelletjes.

Kleurwedstrijd

Vanaf  donderdag 16 november a.s. kan men in alle winkels en restaurants op het Eemplein een kleurplaat krijgen. Kinderen mogen hun ingekleurde kleurplaat op zondag 26 november om 13:00 zelf aan de Sinterklaas en pieten geven op het Eemplein.

De kleurplaten worden opgehangen in de winkels van het Eemplein.

De vijf prijswinnaar worden in de week voor 5 december uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

13.00 uur: Sinterklaas neemt kleurplaten in ontvangst.

Zondag 26 november om 13:00 uur neemt Sinterklaas plaats op het podium op het Eemplein. Kinderen mogen hun kleurplaat dan persoonlijk aan Sint en de pieten overhandigen.

Daarna maken Sint en pieten een ronde door de winkels en restaurants en over het plein. Ouders mogen foto’s maken van hun kind met  Sint.

Spelletjes voor de kinderen

Kinderen kunnen Sinterklaas springkussen, en spelletjes doen zoals Sinterklaas ringwerpen, pakjes  in de schoorsteen gooien en ringwerpen.

Toegang is gratis!

Over Eemplein Amersfoort

De volgende ondernemingen hebben zich gevestigd: A la Minute, Albert Heijn, De Beren, Blokker, Het Eemhuis, EkoPlaza, Etos, Gall & Gall, Hizi Hair, Kade Café, King of the Ribs, Kunsthal Kade, La Cubanita, Media Markt, Oliva, Patates, Pathé bioscoop, Primera, Queens Royal Bakery, Subway, Sushi Today,  Van Haren, Xenos, Zeeman.

Onder het centrum is een parkeergarage met bijna 800 parkeerplaatsen.

Kijk voor meer informatie over Eemplein Amersfoort op www.eemplein.nl of ga naar de Facebook- pagina:  www.facebook/com/EempleinAmersfoort.

 

A Ellermanstraat 16A, 1114 AK Amsterdam
P Postbus 23100 1114 AL Amsterdam
T 020 – 504 71 50