Al sinds jaren heb ik regelmatig een terugkerende droom. Ik ga winkelen bij C&A, echter in een gedaante van een jonge vrouw die op zoek is naar kleding voor haar 2 jonge kinderen; weet u het nog? heel vroeger zat de kinderafdeling in de kelder van het pand. Ik ga met de lift naar beneden, in mijn beleving kon dat toen ook niet anders. Als ik de lift uitkom zie ik meteen rekken vol kleding hangen, ik loop van rek naar rek om leuke kleding te zoeken en kijk dan meteen op de prijskaartjes. Ik zie prijzen van 30 jaar geleden, guldens natuurlijk en ik kom meteen op het idee om dan maar flink wat in te slaan want in tegenwoordige tijd kan je voor je euro veel minder kopen! Terwijl ik langs de rekken loop bedenk ik me ook iets anders, de kleding is wel van de tijd waarin ik me begeef maar wat nou als ik terugkeer naar 30 jaar later, dan is de kleding sterk verouderd. Maar ja, alles komt een keer terug dus is het een kwestie van opslaan tot onze modebedenkers besluiten om modellen uit de jaren ’80 terug te halen. Ik pak wat kleding bij elkaar waarvan ik denk dat het de goede maat is en bij de kassa aangekomen bekruipt mij het gevoel dat er iets helemaal niet klopt. Natuurlijk, over 30 jaar heeft niemand bij ons nog dezelfde maat en is het mogelijk dat die hotpants toch echt niet meer kan als je op middelbare leeftijd bent. Uiteindelijk ontwaak ik uit een droom en kijk naar mijn handen, kennelijk heb ik het toch teruggehangen.