Maar liefst 114 stellen hun tuinen komende zondag open tijdens tuinenfestival Struinen in de Tuinen. Ze bieden een podium aan een lokale acts en verwelkomen buurtgenoten om mee te genieten. In elke deelnemende tuin geeft een Amersfoortse artiest drie keer een optreden. Met in totaal 344 optredens laat Amersfoort op zondag 7 juli zien hoeveel talent ze in huis heeft.

Aankomende zondag kan er door heel Amersfoort gestruind worden. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door de wijken van Amersfoort. Met een warm welkom heten de gastvrije tuineigenaren je welkom bij hun gezellige podium. Ervaar met een stralende zon uiteenlopende optredens van bands, singer-songwriters, cabaretiers, theatermakers en andere podiumkunstenaars. De acts duren ongeveer 30 minuten en zijn gratis te bezoeken.  

Stel je eigen programma samen

Met een handige kaart maak je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg naar het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.struinenindetuinen.nl/amersfoort

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Tinta Bossa in de Volmolen onder de koppelpoort.

Of bezoek het Zambiaans talent Philip Kalumba op Zwarte Zee 32!

STRUINEN IN DE TUINEN 

zondag 7 juli 2019

12:00 – 17:00

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

www.struinenindetuinen.nl/amersfoort