Volgende week, in de week van 3 juli, zullen alle scholen in het Soesterkwartier en een aantal scholen buiten de wijk de ZomerPretPas gratis uitdelen aan alle basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar die wonen in het Soesterkwartier & Isselt. Dat zijn 1265 kinderen ! ZomerPretPas is het leukste kinderpaspoort vol met zomeractiviteiten in en rondom het Soesterkwartier & Isselt. In het papieren boekje in paspoortvorm staan een groot aantal zomeractiviteiten die kinderen gratis of met korting kunnen gaan doen in de zomervakantie.

De zomeractiviteiten zijn verdeeld in vijf eilanden: Creatief-eiland, Sport-eiland, Natuur-eiland,

Ontdekeiland en Smul-eiland. Kinderen krijgen na afloop van elke zomeractiviteit die ze bezoeken een stempel. Achterin het kinderpaspoort staan stempelpagina’s waarop deze stempels verzameld kunnen worden. Daar staat ook de eindbestemming’s-bon. Dat is een bon waarmee kinderen na de zomervakantie nog een speciale superactiviteit kunnen doen met flinke korting. Hiervoor moeten ze zes speciale stempels sparen.

Vanaf 3 juli begint de verspreiding van de ZomerPretPas via de scholen.
Woon je in het Soesterkwartier & Isselt maar doet jouw school niet mee met de verspreiding stuur een e-mail naar: info@zomerpretpas.nl

* Voor meer informatie kijk op: www.zomerpretpas.nl
* Volg ons ook op facebook.com/zomerpretpas

De ZomerPretPas boekjes zijn geldig van 8 juli t/m 20 augustus.

Kath Duin

Kath Duin, bekend van het Mama- en Papa-café in Speeltuin Rivierenwijk, alsmede het Peuter en Kleuter gebeuren in de Verkeerstuin, is al maanden aan het werk geweest om de Zomerpretpas te verwezenlijken. Haar idee om dit Pretpaspoort voor kinderen stadsbreed uit te zetten, heeft het nog niet gehaald. Wel de invoering in het Soesterkwartier. Zoals de term wordt gebezigd “met bloed zweet en tranen” is het Kath toch gelukt om voor alle basisscholieren die wonen in het Soesterkwartier een Zomerpretpas te organiseren.

Red.KvR