DSC_8030 (Custom)Dat er in het Soesterkwartier het een en ander gaat gebeuren rond de Wagenwerkplaats is nu wel duidelijk. Zwaar materieel rijdt af en aan naar de werkplaats. De aanvoer van schuttingen, hekken, partytenten, Toiletgebouwen, Zendmast, Reuzenrad en ga zo maar door, is gaande.

Op het terrein rijden diverse shovels met materialen, dus is het goed opletten daar. Een aantal kleine voertuigen ( soort golfkarretjes) vervoerd personeel en klein spul van A naar B, of weer terug.

Grote partytenten verschijnen op de velden en nog eenzaam tref je een toiletgroep los op het veld staande aan.

DSC_2629 (Custom)DSC_8022 (Custom)Niet bekend of het zo gepland is, maar het toekomstige bouwterrein van het Soesterhof, is al bouwrijp gemaakt. Een machine heeft het gehele terrein ontdaan van bomen en struiken en geëgaliseerd . De piketpaaltjes kunnen spreekwoordelijk zo de grond in. Beide foto”s zijn genomen van dezelfde plaats.

Achter de lasloods is men druk doende over de gehele breedte van het terrein een partytent te plaatsen. De andere zeer lange tent staat aan de Piet Mondriaanlaan. Buurtje 83 wordt afgegrendeld doordat er over de gehele lengte van de geluidswal, schermen zijn geplaatst.

DSC_8026 (Custom)Aan de alom bekende Joke Sickmannpassage bij de Verkeerstuin is een telecommunicatiebedrijf bezig met het plaatsen van een zendmast en de benodigde grondapparatuur. Vermoedelijk krijgt Joke Sickmann haar eigen radiostation.

Her en der staan aggregaten voor de stroomvoorziening en voor de Wagenwerkplaats ligt nu nog keurig verpakt een Reuzenrad.

Stratenmakers zijn druk bezig looppaden te bestraten.

Al met al zal er nog een hoop werk verricht moeten worden, voor de opening van 16 oktober.

Wordt vervolgd.

 

DSC_8036 (Custom)Buurtje 83.

Verslag Karel van Rooy