2015-05-24 09:47:18 SASSENHEIM – Teamfoto van het Nederlands vrouwenelftal. Bovenste rij (VLNR): Merel van Dongen, Maran van Erp, Sari van Veenendaal, Loes Geurts, Angela Christ, Shanice van de Sanden, Vanity Lewerissa, Dominique Janssen. Middelste rij (VLNR): Jill Roord, Vivianne Miedema, Kirsten van der Ven, Tessel Middag, Petra Hogewoning, Mandy van den Berg, Sherida Spitse, Dyanne Bito, Anouk Dekker. Onderste rij (VLNR): Stefanie van der Gragt, Manon Melis, Lieke Martens, Jan Willem van Ede, Sarina Wiegman, Roger Reijners, Niels de Vries, Danielle van de Donk, Anouk Hoogendijk, Desiree van Lunteren. ANP VALERIE KUYPERS

Soesterkwartier 5 augustus 2017. Nee niet een persbericht van het Dierenpark Amersfoort, maar die andere Leeuwinnen in een oranje outfit.

Mochten de dames van “ons”oranje-team morgen 6 augustus de Europese kampioenschappen winnend afsluiten dan worden de geschiedenisboekjes gewijzigd.  Het zal de eerste keer zijn dat er een damesteam van “oranje”zijde kampioen wordt.

De vraag gesteld n.a.v. de mannelijke deelname aan mondiale kampioenschappen, waarbij hele straten/huizen veranderen in oranje kleuren. Hetzij met verf, hetzij met vlaggen, toeters en bellen. Kan dat nu weer voor die laatste dag dat Nederland ? Soesterkwartier “Oranje”kleurt.

 

KvR.