Dauwtrappen, maar dan wat later! (3 km)

dauwtrappen

Hemelvaartsdag

Dauwtrappen!  Maar dan wat later!

Een wandeltocht door bos Birkhoven van drie kilometer voor jong en oud met daarna een kopje soep, voor inwoners van het Soesterkwartier.

Dit is dauwtrappen voor iedereen maar vooral voor diegene waar 3 kilometer al een aardige afstand voor is. Bent u wat minder goed ter been, maar gaat die 3 kilometer wel lukken? Dan is dit de kans om er even op uit te trekken. Heeft u om deel te kunnen nemen aan deze wandeltocht, toch hulp nodig, bijvoorbeeld om uw rolstoel te duwen, dan verzoeken wij u hier zelf voor te zorgen. Lukt dit niet, dan is het mogelijk om een vrijwilliger aan te vragen. Uw aanvraag moet dan vóór 7 mei bij Team Welzijn binnen zijn. Dit kan telefonisch 033-4600508 of via de mail aan teamwelzijn@birkhovenzorggoed.nl

Deze wandeltocht heeft als start en finish het Grand Café van Birkhoven Zorggoed. Een locatie die prima bereikbaar is met lijn 1, zodat u uw krachten kunt sparen voor de wandeling.

Op de terugkomst staat er voor alle lopers een kopje soep te wachten. Wilt u wat meer dan soep? Dat kan, het Grand Café is open.

Vertrekpunt:          Grand Café, Birkhoven Park, Soesterweg 533, 3819 BA Amersfoort.

Verzamelen:         vanaf 10.45 uur.

vertrektijd:             11.15 uur.

Op deze dag kunt u ook kennismaken met de vierfiets!

Deze tocht wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers vanuit de Emmaüskerk en Birkhoven Zorggoed.

Voor meer informatie of vragen:
Birkhoven Zorggoed
Team Welzijn
033 4600508
teamwelzijn@birkhovenzorggoed.nl

Interesse in vrijwilligerswerk?
Laat het ons weten!