Dance-centre Soesterkwartier: De Power groep HIP HOP gaat hoge ogen gooien dat is een feit. De vorderingen gaan  in een snel tempo en vanavond 6 november 2017, werd er weer druk geoefend.

Met nadruk werd er deze keer niet alleen de ( geheime) kerst premiere geoefend, waarvan deels wat beelden van worden vrijgegeven, maar ook op Expressie. Wel en dat laatste is kennelijk een natuurlijk gegeven voor de deelnemertjes. De lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen spreken boekdelen, over hoe ze met de “Dance” omgaan.  Ze leven zich helemaal in.

De danspassen en bewegingen met hoofd en armen op de maat van de muziek, zijn geweldig om ( als buitenstaander) te zien. De een zit volledig in haar/zijn rol als danser en de ander is nog wat schuchter, maar ook weer zichtbaar tevreden als het allemaal gelukt is.

 

Tijdens de spelmomenten, laten sommige zien dat ze ook andere capaciteiten hebben, zeker op het gymnastieke vlak.

Nogmaals omtrent de kerstuitvoering kan weinig worden medegedeeld, maar dat het een wervelend optreden zal zijn, is wel duidelijk.

En voor de ouders, weer even een blik in een fotosessie, zodat U weet wat ze Expressief doen. En misschien heeft er iemand een idee over een leuke outfit voor de groep. ( sponsor) .

Verslag Karel van Rooy

Fotoreportage  ( geheim).