eemhuis (2)Op vrijdag 29 januari start er in Het Eemhuis een cursus foto’s maken met de iPad. De cursus bestaat uit vier lessen van elk twee uur en behandelt het importeren vanuit een digitale camera, foto’s maken met de iPad zelf, foto’s bewerken en delen met anderen. De cursus is georganiseerd door Gilde Leusden, KBO Amersfoort en de Bibliotheek Eemland. Kosten: € 25,- voor vier lessen, te voldoen bij aanvang van de eerste les.

U leert tijdens de cursus hoe u een mooie presentatie kunt maken van bijvoorbeeld uw vakantiefoto’s en hoe u deze met de iPad kunt afspelen op uw (breedbeeld)TV. U leert van uw mooiste foto een originele wenskaart te maken, een prachtig fotoboek maken en hoe u afdrukjes kunt bestellen. Tijdens iedere les zullen bovendien een aantal tips gegeven worden over hoe u nóg mooiere foto’s kunt maken.

De cursus is bedoeld voor mensen die al wat ervaring met de iPad hebben en voor wie de standaardfuncties, zoals e-mailen, internetten en apps intalleren, weinig problemen meer opleveren. Na 29 januari zijn er bijeenkomsten op 5, 12 en 19 februari. We starten om 10.00 uur en eindigen om 12.00 uur. Opgeven kan via cursus@gildeleusden.nl of via www.gildeleusden.nl.