Buitenspelen is superbelangrijk. Jantje Beton helpt daarbij. Door te doneren aan Jantje Beton gaat de helft naar deze organisatie en de andere helft naar de club die collecteert. Ook dit jaar collecteert de jeugd van KVVA. Dus komen ze langs aan de deur, dan kan je geld in de collectebus doen. Ook digitaal kan dat: dan werkt dat via een QR-code.

Buiten spelen super belangrijk

Iedereen weet dat buiten spelen super belangrijk is. Toch geldt in Nederland dat 3 op de 10 kinderen amper buiten speelt. Daar moet iets aan gebeuren en daarvoor collecteert Jantje Beton, zie het filmpje van Jantje Beton! De andere helft van de collecte gaat naar de club die loopt. KVVA wil met het geld dat de KVVA-kinderen ophalen, extra geld investeren in de jeugdafdeling. Wil je doneren? Dat is super top, het kan via de collectant of via deze link (klik). Mocht je willen lezen waarom sportverenigingen in een wijk zo belangrijk zijn, lees dan het uitgebreide artikel op de Stadsbron (klik hier).

Zelf voetballen

Natuurlijk kun je ook zelf gaan voetballen. De jeugdafdeling is behoorlijk aan het groeien, maar er zijn zeker nog kinderen welkom om mee te trainen en mogelijk ook aan te sluiten bij een wedstrijdteam. Ook volwassenen kunnen natuurlijk komen voetballen, want ook voor hen is samen bewegen super belangrijk.

Mail: jeugdcommissie@kvva.nl of bestuur@kvva.nl. Het nieuwe bestuur en tal van supervrijwilligers hebben gezorgd dat KVVA voor de wijk behouden is gebleven. Daar is de club trots op. Wil je ons helpen? Doneer dan via Jantje Beton (en je helpt dan het buiten spelen!!!!)

Hier de QR-code: