Soesterkwartier 31 juli 2018, deze week waren er enige activiteiten te bespeuren in de voormalige ‘Cigo”winkel aan de Noordewierweg. Schappen werden geplaatst, de gehele entourage werd gewijzigd en de “facelift” werd pas zichtbaar op 31 juli 2018.

De grote ballonnen en versierde toegang duidde toch echt op een feestelijk gebeuren en dat bleek ook zo.

Cigo na een ruime tijd “leeg”te hebben gestaan is weer tot leven gekomen en niet alleen weer overdag maar ook ’s avonds.

De winkel wordt nu gerund door twee vrolijke heren, met de namen Vick en Carlos. Ten aanzien van het vorige interieur is er wel wat veranderd. De winkel oogt zeer ruim en de opzet van schappen en artikelen is zeer overzichtelijk.

Het assortiment is duidelijk ook aangepast voor de winkelopening. Om 08.00 uur open en om 22.00 uur sluit de zaak. Van potlood tot kratje bier, of diverse kaarten tot het versturen van pakketpost, het is er weer. De “counter”is verkleind en de pakjes rookwaar weer uitgestald.

Een bos bloemen geeft al een eerste felicitatie aan en terecht. Het hart van de Noordewierweg is weer versterkt met een kantoorartikelen/ rookwaren winkel. Iets wat toch bij velen na de sluiting van de vorige versie node werd gemist.

Dus mocht U s’avonds ineens visite krijgen en “niets”in huis hebben, “Cigo”helpt U aan de benodigde spullen.

Wij wensen Vick en Carlos een goede en drukke tijd toe in het Soesterkwartier.

Karel van Rooy

Klik her voor de foto impressie.