In november 2017 speelt Chorus Line in de Veerensmederij in Amersfoort een splinternieuwe muziektheatervoorstelling: One World.
Chorus Line gaat de muzikale uitdaging aan met een actueel maatschappelijk thema. Het begrip ‘verbinding’ met kernwaarden respect, tolerantie en solidariteit bepalen het thema.Tezamen met een akoestisch ensemble met klassieke instrumenten en een verrassende beeldend kunstenaar, zingt Chorus Line tijdloze melodieën die maatschappelijke thema’s aansnijden in uitdagende arrangementen.

Van Queen tot Guus Meeuwis en van Soldaat van Oranje tot ’the Black Eyed Peas’; we hebben een prachtig en zeer verbindend repertoire samengesteld.

We spelen deze bijzondere voorstelling op:

Zaterdag 18-11: 20.00 uur
Zondag 19-11: 15.00 uur
Zondag 19-11: 20.00 uur

Kaarten kunnen gekocht worden door overschrijving van EUR 15,00 per kaart op ING bankrekening NL34INGB0007460551 tnv Chorus Line in Soest. Vermeld bij de betaling je naam, adres en woonplaats en voor welke voorstelling je kaarten wil hebben. Na ontvangst van de betaling zullen de kaarten voorafgaand aan de voorstelling klaar liggen bij de ingang van de Veerensmederij.