buurtcafeIngezonden door Duurzaam Soesterkwartier.

Elke maand is het buurtcafé open. Café De Gooijer (Soesterweg 118) zet dan haar deuren voor ons open. Goeie buren en andere actievelingen ontmoeten elkaar daar onder genot van een drankje. Ook professionals die de wijk als werkterrein hebben, zijn dan uitgenodigd.

Buurtcafé aanstaande woensdagavond

Woensdag 8 oktober hebben we weer een gezellig buurtcafé aan de Soesterweg 118. Aan de stamtafel staat het thema “De gezondheid zorgers in het Soesterkwartier”  centraal. Van harte uitgenodigd!

Gezelligheid staat centraal in het buurtcafé. Met andere goeie buren of met een professional kun je bespreken wat je als goeie buur meemaakt, waar je tegenaan loopt.

In het buurtcafé staat altijd een appelkistje, waar iemand in 2 minuten zijn informatie kan delen, een vraag kan stellen of wat dan ook.

Tijdens het buurtcafé staat ook vaak een thema centraal. Aan de stamtafel voeren we een gesprek van een kwartier met iemand van de sociale kaart uit de buurt. Op de volgende pagina vind je de planning. planning buurtcafé

DSC_6856 (Custom)Elke maand staan de deuren van café De Gooijer op de 2e woensdagavond open voor het buurtcafé. Vanaf 8 uur ben je welkom. Rond half 11 – 11 uur sluiten de deuren weer. De appelkist is voor de korte wijknieuwtjes, de Stamtafel is voor een kort interview met iemand die zijn/ haar (veelal professionele) ervaringen in de wijk deelt.

 

 

DATUM               THEMA

21 mei 2014        STIP Soesterkwartier

10 september 2014        De Goeie Buren

8 oktober 2014 De huisarts

12 november 2014          thema

10 december 2014          thema

Beter een goeie buur dan een verre vriend