Een taart voor je de straat!

Zoals al eerder aangekondigd is het op 22 september burendag. Voor alle straten die meedoen wordt er een heerlijke taart beschikbaar gesteld die op de dag zelf wordt afgeleverd met de buurtbakfiets. Doe je mee met burendag en wil je als straat ook zo’n lekkere taart? Meld je dan aan bij burendagsoesterkwartier@gmail.com. Let op, vermeld daarbij het volgende:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Deelnemende straat
  • Tijdstip activiteit op 22 september

Wil je een subsidie aanvragen of gebruik maken van het PR materiaal van burendag? Ga dan naar www.burendag.nl en meld je aan.

Zie ook de homepage an de wijkwebsite linksboven.

Op bovenstaande link kunt U zien welke straten mee doen en dus in ieder geval een taart scoren.

Bij Bosshardt

Op 22 september wordt er Bij Bosshardt Soesterkwartier een Burendag georganiseerd. er is een Crea / Rommelmarkt op de parkeerplaats bjj De Emmaus kerk ook zullen er poffertjes en pannekoeken gebakken worden door onze Topkoks Harma en Sylvia.
Bij Bosshardt kunt een tafel huren voor 5 Euro en we hebben ook grondplekken voor 2 euro per plek.
Dus heeft u nog wat op zolder waar u van wilt dan bent u van harte welkom bij onze Burendag. Ook een gelegenheid om mensen te ontmoeten uit uw wijk

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Al 6120 aanmelding in het land.

Doe als straat mee en maak er een leuke “doe”dag van, samen met je buren. De taart wordt gebracht.

Aanmelden kan via de  link,

Een dag eerder:

De Plataan.

Burendag! Gezellige lunch Schuift u ook aan?!

Burendag in de tuin van de PLATAAN, op vrijdag 21 september.
Vrijdag 21 september 2018 Maak kennis met je buurtgenoten! Lunch op de Burendag 2018 samen met je buren in

De Tuin van De Plataan.

Wees van harte welkom, neem gerust (klein-) kind(eren) mee. Vergeet je niet wat lekkers mee te nemen voor de gezamenlijke lunch?

Dag Vrijdag 21 september 2018 Tijd Tussen 11.00 – 14.00 uur Waar De Tuin van de Plataan Hoek Noordewierweg / Plataanstraat 18 Amersfoort Wat Wil jij ook iets lekkers voor de gezamenlijke lunch meenemen? Dan delen we dat met elkaar. Wij zorgen voor soep en broodjes! Activiteit Bloembordjes maken voor De Tuin van De Plataan Deelname is vrijblijvend Aanmelden Niet nodig!

 

K.v.R.