Beste heer/mevrouw, Wij zijn voor een kleine brainstormsessie op zoek naar buurtbewoners van het Soesterkwartier die willen meedenken.Estrella Reyes Pinto
Vanuit het leertraject ‘Leiderschap in Cultuur’ hebben wij met een groep van 6 personen een opdracht gekregen van de gemeente Amersfoort m.b.t. de Wagenwerkplaats. Het voornaamste doel is om via kunst/cultuur/creativiteit de Wagenwerkplaats nog levendiger te maken.
In het kader van het project Leiderschap in Cultuur zouden een aantal studenten (werkzaam in de culturele sector) graag met buurtbewoners van het Soesterkwartier in gesprek willen gaan over de Wagenwerkplaats. Dit willen ze doen middels een groepsgesprek, oftewel brainstorm. Wat zijn hun dromen voor het gebied? Hoe zou een ideale Wagenwerkplaats er volgens hun uitzien? Welke activiteiten, workshops, faciliteiten en ontmoetingsplekken missen zij momenteel in hun omgeving?
De brainstorm vindt plaats op maandag 2 juli om 16.00 uur. De locatie volgt. Opgeven is mogelijk via e.reyespinto@gmail.com.
Hartelijke groet, Estrella Reyes Pinto