dsc_7335Daar waar vanmorgen 15 oktober 2016 de zaal van Speeltuin Rivierenwijk nog vol lag met tweedehands spullen, was het vanmiddag de beurt aan de kinderbingo. Het begin van de Herfstvakantie zat er lekker in en de bingo werd dan ook redelijke bezocht.

Met Bingo Master Eric van Manschot achter de ballen en Edwin van den Broekcke achter de bar, moest het dan ook wel lukken. Wel de tafels zaten vol, de prijzen stonden massaal uitgestald, dus draaien maar.

dsc_7308Iedereen had er wel zin in en er werden driftig kruisjes weg gekrast met de bovenste,middelste of onderste rij.Trots liepen de “Bingo”roepers naar de prijzentafel. Maar eerst de strenge controle doorlopen van de  “Quizmaster” die uiteraard de ballen controleerde met de vakjes van de bingokaart. De winnaar wachtend op het verlossende woord “Een goede bingo” waarna een felbegeerd prijsje mocht worden uitgezocht.

De linkertafel met prijzen gereserveerd voor de winnaars van een volle rij en met een volle kaart, was de rechter prijzen tafel het doelwit zeg maar. Hier de prijzen in het wat duurdere segment zeg maar.

dsc_7313Een enkele winnaar had na het winnen van een set speelgoed auto’s al geen oog meer voor de rest van het spel en parkeerde overal zijn gewonnen buit, onder meer in de keuken van het clubgebouw.

Tja en als een succesvolle “bingo”wat lang duurt dan ga je bij de ballenmachine alvast een strenge blik werpen op de gevallen balletjes.

En als vader helpen met het vaststellen van een gewonnen prijs, lukte echt niet. Dochterlief maakte toch echt dsc_7363haar eigen keuze.

Een leuke middag met heel veel prijzen en vooral plezier.

Redactie

Karel van Rooy

Foto impressie.