Op dinsdagavond 22 januari organiseert scheidingscoach Femke Wessels de bijeenkomst ‘Scheiden met kinderen’. Zij praat met ouders over de praktische en emotionele kant van scheiden als er ook kinderen bij betrokken zijn. Hoe blijf je samen goede ouders van je kind, ook al gaat het contact met je ex-partner moeizaam.

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn en duurt van  19.30-21.30 uur. Locatie: Onze Lieve Vrouw ter Eem aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 12,50 pp. Vooraf aanmelden via femke.wessels@jlids.nl of 06-21814481 i.v.m. beperkt aantal plaatsen.

Ga je voor je gelijk of voor je geluk?

Femke Wessels, gecertificeerd counsellor en lifecoach, is gespecialiseerd in de begeleiding bij scheiding. Machteloosheid, verdriet en boosheid  spelen een belangrijke rol. De spanningen lopen op en er ontstaan vaak stressklachten. Wessels geeft tips en handvatten hoe je hier mee om gaat en hoe je, in het belang van de kinderen, de scheiding niet laat ontaarden in een vechtscheiding. Ook geeft ze tips hoe je de communicatie met de ex-partner zo goed mogelijk houdt.

Jouw leven in de steigers

De Amersfoortse vestiging van ‘Jouw leven in de steigers’ is onderdeel van een echtscheidingsadviesbureau op verschillende locaties in Nederland. Ons doel is ouders zo goed mogelijk te begeleiden bij de emotionele en praktische kant van de scheiding zodat de impact op de kinderen en op hen zelf zo klein mogelijk is. Ook voor het maken van een goed onderbouwd ouderschapsplan kun je bij ons terecht.
Meer informatie op: www.jouwlevenindesteigers.nl