Maandprogramma juni
View this email in your browser

Soesterkwartier

Beste lezer,

Sinds 18 juni 2019 mag ik mezelf coördinator Bij Bosshardt Soesterkwartier noemen. Een functie die ik met enorm veel plezier wil gaan uitdragen. En de uitdaging om Bij Bosshardt als fijne ontmoetingsplek te behouden en zelfs nog meer uit te dragen ga ik graag aan.
Heel fijn dat ik door de vele vrijwilligers, actieve buurtbewoners, maar ook door collega’s zo warm ontvangen ben.
Dank jullie wel hiervoor.
Misschien leuk om kort iets over mijzelf te vertellen:
Mijn naam Ingrid Sparreboom. Ik ben getrouwd. Ben moeder van drie lieve kinderen en oma van zes prachtige kleinkinderen. Ik ben werkzaam geweest als teamleider bij Welzin Amersfoort.. Ik had de leiding over de dagbesteding binnen Amersfoort en Bunschoten Spakenburg.En over de Thuisbegeleiding.
Mijn werkadres was gevestigd aan de Drentse straat. Vandaar dat ik ook wel bekend ben met het Soesterkwartier.
Ook nog wel leuk om te vertellen is dat ik ooit mij stage voor kleuterleidster heb doorlopen aan de Roodkapje kleuterschool aan de Plataanstraat. Misschien onder enkelen van jullie wel bekend.

Ik zou graag met iedereen eens persoonlijk kennis maken. Dus voel je vrij om gezellig een kopje thee of koffie te komen drinken Bij Bosshardt aan de Noorderwierweg 131.

Tijdens de zomer maanden draaien we een aangepast rooster. Zie hieronder.
We wensen iedereen een fijne zomer toe.

Tot ziens en hartelijke groet, Ingrid Sparreboom.

Zomerprogramma juli en augustus
Neem contact met ons op
Our mailing address is

06-46612994

Bij Bosshardt Soesterkwartier
Noordewierweg 131
3812 DD Amersfoort

Copyright © 2017 Bij Bosshardt, All rights reserved.