Soesterkwartier

Beste lezer,

Deze maand starten we met een aantal activiteiten die terug zijn van weggeweest. Zo gaan we weer handletteren en beginnen we weer met de beautymiddag. Ook gaat de eetgroep op 26 februari van start. Wat verder leuk is, is dat coördinator Kristel de laatste week van februari weer terug is van weggeweest. Zij heeft de afgelopen maanden zwangerschapsverlof gehad en heeft een mooie zoon gekregen. Haar vervangster, Evelien, blijft in maart nog aan, zodat het werk goed overgedragen kan worden.

We hopen je binnenkort bij een van onze activiteiten te ontmoeten!

Tot ziens,
Team Bij Bosshardt

Maandprogramma Februari
De eerste twee keer gratis!!
Handletteren is tegenwoordig helemaal hip en lijkt een beetje op het kalligraferen of “schoonschrijven” van vroeger. Lijkt het je leuk om dit eens uit te proberen? Schuif dan gezellig aan! De eerstvolgende keer is op dinsdag 19 februari. Daarna om de week op dinsdagochtend.  De eerste twee keer kun je gratis meedoen, om te kijken of het wat voor je is. We starten om 10.00u.
Beautymiddag voor vrouwen

Wil jij er op Valentijnsdag stralend uitzien voor je geliefde of gun jij jezelf op die dag wat extra liefde en aandacht? Kom dan naar onze beautymiddag en laat je lekker in de watten leggen door onze vrijwilligers! Tijdens de beautymiddag krijg je een complete handverzorging, gezichtsmasker en professionele nek-, schouder- en rugmassage. Dat allemaal natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Datum: 14 februari: 13.30u – 15.30u. Daarna om de week op donderdagmiddag. Kosten: 1 euro p.p.

Breisterrendag 

Op 12 maart vindt de jaarlijkse breisterrendag plaats. Dan reizen we met een grote bus af naar Apeldoorn voor een leuke dag met brei- en haakworkshops, koffie met lekkers en een goed verzorgde lunch. Het uitje, inclusief vervoer, kost 7 euro per persoon. Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij. Wil je mee? Wacht dan niet te lang en meld je aan bij Evelien via 06 13143235.

Neem contact met ons op
Our mailing address is

06-13143235

Bij Bosshardt Soesterkwartier
Noordewierweg 131
3812 DD Amersfoort

Copyright © 2017 Bij Bosshardt, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list