#IndeBuurtMaandag 2 mei, Ineens was daar deze ochtend vroeg een nieuwsbrief van de gemeente in de mailbox met inmiddels veel “oud” nieuws over de perikelen rondom het onderwerp #IndeBuurt. Publiceerde onze redactie al eerder allerlei ontwikkelingen rondom dit thema onder anderen in: Lang en gelukkig (deel 1) en Lang en gelukkig (deel2), zoals we het ook wel noemen “In de Buurt”. De op komst zijnde veranderingen aangaande “wie doet wat, en wie beheert de centen”, daar gaat het allemaal om. De gemeente lijkt nu de regie terug te willen hebben over die hele ontwikkeling, en daarmee komt ook ineens een heel andere datum naar voren.

De gemeente heeft elke update van het nieuws op deze website doorgekregen zowel rechtstreeks als via de sociale media sites zoals; Facebook, Twitter, Google+  en wist dus van de afspraak van 11 mei a.s. met een Idols-gelijkende auditie door bewoners met hun initiatieven.

#In De Buurt bijeenkomst blijft dan ook voorafgaand aan de, in de nieuwsbrief van de gemeente, genoemde datum: op 11 mei a.s. in De Nieuwe Sleutel, Noordewierweg 252-1, Meer heldere en overzichtelijk beschreven informatie en verslagen van eerdere bijeenkomsten vind u door te klikken op de link: hier Met dank aan een zeer betrokken en ijverige wijkbewoner!

Hier vind u de nieuwsbrief van de gemeente, met daarin dan ook de subsidieregels.

Redactie: N. Groenendijk