dhalia (Custom)De vakantie is bijna voorbij. Er is zoveel te doen in de stad dit weekend, dat het Soesterkwartier zich maar beter wat rustig kan houden.

Wilt u toch liever in de buurt blijven?  Daarover twee berichtjes en zie ook de nieuwsbrief van Jet .

Spelletjesavond in de Nieuwe Sleutel op zaterdag 30 augustus

Zaterdag 30 augustus van 17.00-19.30 uur is er een spelletjesavond in buurthuis de Nieuwe Sleutel (Noordewierweg 252-1). We gaan een maaltijd eten en spelletjes doen. Het is gratis! Van harte welkom! Groetjes, buurtkerk Soesterkwartier.

Wijkmuseum

Brandmeester3A.s. zaterdag (30 augustus) is het de laatste openingsdag van de tentoonstelling “Brand Meester” in het Wijkmuseum Soesterkwartier. Wie nog gauw even langs wil komen met de kinderen om brandweertje te spelen in het Wijkmuseum is van harte welkom tussen 12.00-17.00 uur.

In de week die daarop volgt wordt de tentoonstelling opgeruimd en begonnen met de inrichting van een nieuwe tentoonstelling met als thema “Vriend & Vijand”. De opening is op 13 september  (Open Monumentendag). Nader bericht hierover volgt nog. Op 6 september is de museumwoning nog wel te bezichtigen. Volg het wijkmuseum op facebook en op de website  met leuke plaatjes en veel nieuws over het Soesterkwartier.  Wijkmuseum Soesterkwartier, St. Bonifaciusstraat 61. Inlichtingen bij Gezina Tuinstra, tel. 06-22422725 of 033-4635661
Yoga.
het doen van yoga wordt ook wel vergeleken met het planten van een zaadje, dat zich door regelmatige beoefening kan ontwikkelen. Voor mij is de yogamat het ontwikkelpad bij uitstek, en wat ik doe op de mat spiegelt wat ik doe buiten de mat: ga ik voor het eindresultaat, of kan ik in dit moment zijn met een open en nieuwsgierige houding? Kan ik me overgeven aan wat er gebeurt, of werk ik mezelf tegen door iets te willen wat (nog) niet gaat? Voor zowel de beginnende als de ervaren yogi zijn deze confrontaties en reflecties niet vreemd.

De nieuwsbrief is HIER te lezen.

Namaste,     Jet .  Meer Informatie. 

Open dag

dahlia2 (Custom)