BOEK3 (Custom)Bestseller ‘Dit is het Soesterkwartier’ krijgt na 10 jaar een vervolg. De voorinschrijving start binnenkort. De verwachte verschijningsdatum is half december 2014.

Het Vervolg

De eerste versie van het boek verscheen tien jaar geleden en is zelfs na herdruk al jaren uitverkocht. Omdat de vraag naar het boek nog steeds ontzettend groot is, heeft het Wijkmuseum Soesterkwartier het initiatief genomen om een heruitgave te maken. Naast het bestaande verhaal neemt de redactie nieuwe kennis over de geschiedenis van het Soesterkwartier en informatie over de veranderingen in de wijk gedurende de afgelopen tien jaar in het nieuwe boek op.

Voorinschrijving

Vanaf 13 en 14 september (Open Monumentendag) is het mogelijk om op het boek in te schrijven. Daarna kan dit gedurende de openingstijden van het Wijkmuseum Soesterkwartier (zie daarvoor de website ). De prijs bij voorinschrijving is € 15,-. Na verschijning is de prijs van ‘Dit is het Soesterkwartier – vervolg’ €20.00.

Crowdfunding

Soesterkwartierders zijn van harte uitgenodigd om zelf een inhoudelijke bijdrage aan het boek leveren. Het gaat dan bijvoorbeeld om een bijzondere foto of een leuke informatieve tekst. Wie een foto en tekst wil plaatsen, wordt desgewenst met naam en toenaam vermeld, en draagt tegelijkertijd bij aan de totstandkoming van deze bijzondere uitgave. Wie meedoet aan de crowdfunding is 95 euro kwijt, maar kan zich dan mede-auteur noemen van het boek. Meer informatie over de crowdfunding is eveneens te krijgen bij het wijkmuseum. Donaties zijn ook altijd van harte welkom, donateurs worden vermeld in het boek.Evenals de eerdere versies wordt ‘Dit is het Soesterkwartier – vervolg’ volledig samengesteld door bewoners van het Soesterkwartier zelf. Daartoe is een kleine redactie samengesteld die de inhoud van het boek bepaalt. De eindredactie ligt in de handen van professional Annemarie Postma. De (eind)redactie gaat bekijken waar bijdragen van wijkbewoners het beste tot hun recht komen.

BOEK2 (Custom)Meer informatie bij Joke Sickmann, tel. 033 4611474 of Annemarie Postma tel. 06 – 450 28 383.