Soevereinterrein.

Op 5, 6 en 7 april 2013 presenteert Atelier het Werktuig een grote en veelzijdige expositie met als titel ‘Soeverein Terrein’.

Binnen de industriële entourage van de oude vleesfabriek zullen meer dan 25 exposanten uiteenlopend 2- en 3-dimentionaal werk tonen. De expositie brengt een unieke combinatie van kunstenaars en creatieve vakmensen bij elkaar. Schilderijen, fotografie, sculpturen en installaties worden afgewisseld met strakke designmeubels, theaterdecors en larp-kostuums. Behalve statisch werk is er van alles gaande op de expositie. Je kunt kunstenaars aan het werk zien, er worden korte films vertoont, er zijn installaties om te ervaren en er is live muziek.

 

Openingstijden: Vr. 5 april 18:00 – 21:30 uur
Za. 6 april 11:00 – 21:30 uur
Zo. 7 april 11:00 – 18:00 uur
Entree: € 3,-

Locatie: Atelier het Werktuig
Soesterweg 564 Q-Z
Amersfoort

Atelier het Werktuig is een nieuwe creatieve vrijhaven. Een inspirerende omgeving waarbinnen creatieve geesten zich kunnen ontwikkelen en presenteren. Een ontmoetingsplek voor kunstenaars en hun publiek. Atelier het Werktuig, een initiatief van kunstenaars Laura van der Zee en Christiaan Schuinder, heeft tot doel het stimuleren van artistieke en creatieve processen, en het bevorderen van de toegankelijkheid van kunst en creaties voor een zo breed mogelijk publiek. Het atelier biedt momenteel onderdak aan 19 kunstenaars en creatieve vakmensen van uiteenlopende disciplines.
Met de expositie ‘Soeverein terrein’ presenteert Atelier het Werktuig haar visie als creatieve vrijhaven aan de buitenwereld. Vrijdagavond geldt als de officiële opening van Atelier Het Werktuig. U bent van harte uitgenodigd.

Meer informatie: www.hetwerktuig.nl
Contactpersoon: Jeroen Hindriks, 06-30810735