Onderstaande actieviteit is afgelast wegens te weinig aanmeldingen

Monkey Moves, Fit Academy Bokkeduinen en verschillende sportverenigingen helpen mee om dit evenement voor het eerst in Amersfoort mogelijk te maken. Van 23 tot en met 27 juli organiseert Monkey Moves Amersfoort een multisport zomerkamp voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar.

Terwijl jij werkt hebben zij de tijd van hun leven!

Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen tijdens dit zomerkamp. Zo is er een apeleuk multisport programma van 09.00 tot 16.30 uur, met verschillende sporten zoals voetbal, judo, rugby, freerunning, dansen en nog veel meer! Naast dat het een te gekke ervaring gaat worden voor de kids kan het kamp een springplank zijn naar een vaste sportvereniging of naar een multisportclub zodat kinderen wekelijks blijven sporten bij de sport die zij het leukst vinden.

Tijdens het kamp beleef je wel meer dan 8 verschillende sporten, is er professionele begeleiding en krijgt iedereen in kleine groepjes persoonlijke aandacht. Door meerdere sporten te doen, ontwikkelen kinderen een brede motorische basis. Dit zorgt voor minder blessures, meer plezier en uiteindelijk meer bewegen op latere leeftijd. Ook de kans op betere topsportprestaties kan toenemen. Door de sporten te combineren met een klim en klauter parcours en muziek leren de kinderen op verschillende manieren en is de beleving erg hoog.

Ook heel tof: het waterfeest! Verder zijn er voldoende rust- en relax-momenten en is er gezond en verantwoord te eten en te drinken. Er is gezellige muziek en extra opvang mogelijkheid.

Monkey Moves organiseert het zomerkamp niet voor de eerste keer. In Utrecht heeft die organisatie al enkele jaren een succesvol zomerkamp georganiseerd.

Als sociale onderneming wilt deze sportclub zoveel mogelijk kinderen een brede motorische ontwikkeling meegeven, zelfredzaamheid van de kinderen stimuleren en ze een positief zelfbeeld geven. Bij Monkey Moves kunnen kinderen wekelijks multisporten en 11 verschillende sporten beoefenen in een heel sportseizoen. Hier is nu ook aanbod voor in de regio Amersfoort

Meer informatie over het zomerkamp vindt je op de website:

https://www.monkeymoves.nl/kampen/sportief-zomerkamp-amersfoort/

Locatie van het sportkamp: Sportpark Bokkeduinen 11, 3819BD Amersfoort

Data: 23,24,25,26,27 juli 2018

Contactpersoon: Sebastiaan de Lange

Email: sebastiaan@monkeymoves.nl