Amersfoortse vereniging JCI Eemland slaat handen ineen voor de psychische gezondheid van jongeren door deze feestdagen geld op te halen via de actie ‘Bakken voor Mind’

 

Elk jaar organiseert JCI Eemland rond Sinterklaas een actie om een goed doel te steunen. Dit jaar organiseren zij de actie ‘Bakken voor MIND’. Via de verkoop van speculaas bakmix-pakketten en luxe Sinterklaas-pakketten halen zij geld op voor het MIND Young programma van Stichting MIND. Als onafhankelijke maatschappelijke organisatie strijdt MIND voor een samenleving die investeert in psychische gezondheid van jongeren en er alles aan doet om onnodig psychisch leed te voorkomen.

 

Bakken voor MIND

We hopen dat veel Amersfoorters enthousiast worden om te ‘Bakken voor MIND’. Via de aanschaf van een speculaas bakmix-pakket of luxe-Sinterklaas-pakket steun je de stichting en krijg je jouw pakket nog voor Sinterklaas thuis. Merit Snoeijer is vanuit JCI Eemland één van de organisatoren van de actie: “Met de actie ‘Bakken voor MIND’ hopen we ontvangers een verbindend moment te bezorgen terwijl we tegelijkertijd geld ophalen voor de psychische gezondheid van jongeren.”

 

Meer informatie en bestellen kan via de website www.bakkenvoormind.nl . Alle winst gaat direct naar Stichting MIND. De JCI leden die bijdragen aan de actie doen dit vrijwillig.

 

MIND Young en JCI Eemland

Met de actie steunen we het programma MIND Young van Stichting MIND. MIND Young stimuleert het bespreekbaar maken van psychische problemen in de klas. Voor jongeren is het vaak lastig te praten over psychische problemen. Vanwege schaamte, maar ook omdat ze niet altijd goed herkennen waar ze last van hebben. MIND Young is hét platform over je MIND voor en door jongeren. Het platform biedt info, herkenbare verhalen, nieuws, tips en events over alles wat met je MIND te maken heeft.

 

De actie ‘Bakken voor MIND’ wordt georganiseerd door JCI Eemland. JCI Eemland is een club van jonge ondernemende mensen tussen de 25 en 40 jaar met aandacht voor onder andere professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast willen we graag impact maken. Merit Snoeijer: “Door deze actie te organiseren leveren we een bijdrage aan MIND Young én ontwikkelen we onszelf. We zetten ons dan ook met veel plezier en toewijding in voor deze actie.”

 

 

MEER WETEN?

 

JCI Eemland

 

Contactpersoon : Merit Snoeijer

Mail : goeddoel@jci-eemland.nl / merit.snoeijer@gmail.com

Telefoon : 06 33 08 95 54