Het Eemplein Amersfoort wordt omgetoverd tot ‘Amersfoort Mont Martre’ Zaterdag 2 juni Antiek Curiosa Brocante markt & kunstmarkt

Zaterdag 2 juni, van 9.00 tot 16.30 uur, toveren we het Eemplein Amersfoort om in ‘Amersfoort Mont Martre’, want dan strijkt dé Antiek Curiosa Brocante markt wederom neer op het Eemplein. Tevens is er deze dag een kunstmarkt.

Na het succes van de vorige edities komt deze groots opgezette Antiek Curiosa Brocante markt terug op het Eemplein in Amersfoort.

Met een Eiffeltoren van negen meter hoog midden op het plein kan het niet missen! Op zaterdag 2 juni waan je je in Parijs en kunnen de liefhebbers lekker rondsnuffelen bij de circa honderd kramen antiek, curiosa en brocante.

Kunstmarkt Bij de Antiek Curiosa en Brocantemarkt is er wederom een leuke kunstmarkt georganiseerd i.s.m. met ‘Scholen in de Kunst’ (Eemhuis).

De toegang tot de markt is gratis.

Over Eemplein Amersfoort Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort. Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen. Zo zijn hier de bibliotheek, het culturele centrum het Eemhuis, Pathé bioscoop, de Hogeschool voor de Kunsten en de Hogeschool van Amersfoort gevestigd en is er een goed en gevarieerd aanbod van horeca voor zowel overdag als ’s avonds. De volgende ondernemingen zijn hier gevestigd: A la Minute, Albert Heijn, De Beren, Blokker, Het Eemhuis, EkoPlaza, Etos, Gall & Gall, Hizi Hair, Kade Café, King of the Ribs, Kunsthal Kade, La Cubanita, Media Markt, Patates, Pathé bioscoop, Primera, Queens Royal Bakery, Subway, Oliva, Sushi Today, Van Haren, Xenos en Zeeman. Op 31 mei opent Toychamp haar deuren.

Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad achter de Koppelpoort, aan het water de Eem en aan één van de belangrijkste aanrijdroutes en PDV/GDV-locatie van de stad, de Amsterdamseweg. Door de ligging is de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto zeer goed. Daarnaast is er een directe fiets-/loop verbinding met de binnenstad. Onder het centrum is een parkeergarage gevestigd met bijna 800 parkeerplaatsen. Kijk voor meer informatie over Eemplein Amersfoort op www.eemplein.nl of ga naar de Facebookpagina: www.facebook/com/EempleinAmersfoort.