Op zaterdag 14 juli 2018 organiseert Nederland Drijft de eerste editie van Amersfoort Drijft. De historische Koppelpoort en de omliggende grachten vormen het decor voor dit kleurrijke festival waar je met je rubberboot tussen de muziekpodia en drijvende bars dobbert.

Stel je eens voor: een heerlijk warme zomerdag in Amersfoort. Op de achtergrond de historische Koppelpoort en in het water diverse podia met live muziek. Nadat jullie boot is opgepompt, gaan jij en je vrienden te water om lekker rond te dobberen en af en toe aan te meren bij één van de drijvende bars voor een lekker drankje. Klinkt goed hè? Dát is Amersfoort Drijft. Dit unieke festival op het water duurt van 13:00 tot 19:00 uur. Tickets kosten € 15,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de facebookpagina van Amersfoort Drijft. Wil je de dag knallend afsluiten op de afterparty bij Fluor? Dan koop je voor slechts € 7,50 ook een ticket voor de afterparty. Deze duurt van 19:00 tot 01:00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom om met eigen ogen te zien hoe Amersfoort Drijft. Op 14 juli wordt er ook een braderie georganiseerd op het Eemplein, dus reden genoeg om de binnenstad van Amersfoort te bezoeken!

“Wij gaan Amersfoort Drijft onvergetelijk maken!” Het evenement, dat haar oorsprong vindt in Scandinavië, is in Breda inmiddels uitgegroeid tot een begrip en viert komende zomer haar 5-jarig bestaan. Vorig jaar kochten maar liefst 2800 liefhebbers een kaartje voor Breda Drijft. Nu is het volgens de organisatie tijd om de rest van Nederland te laten drijven. “Er is altijd veel aandacht geweest voor Breda Drijft vanuit andere steden. Na vier succesvolle jaren in onze eigen stad is de tijd nu rijp om het festival ook in andere steden te gaan organiseren”, aldus Thibaud van der Steen van Drijft Nederland. De organisatie kijkt dan ook enorm uit naar Amersfoort Drijft: “We kunnen niet wachten om dit unieke feestje met de mensen in Amersfoort te vieren. Wij gaan dan ook ons uiterste best doen om Amersfoort Drijft onvergetelijk te maken. Met onze ervaring en de kennis van lokale partners, moet dat lukken!” De organisatie streeft naar 1200 deelnemers.

Aankomende donderdag 3/5 om 11:00u van start met de ticketverkoop via onze Facebook pagina

Kijk voor meer informatie op facebook.com/amersfoortdrijft