politie uithangbord

 

De politie heeft op basis van tips en na onderzoek op maandag 15 april twee mannen uit Amersfoort aangehouden op verdenking van diefstal, inbraken en heling van gestolen goederen. Tijdens zoekingen in vijf woningen werden goederen in beslag genomen.
De politie hield de 24- en 25-jarige Amersfoorters aan in de woningen. Er werden door de politie zoekingen gehouden in woningen aan de Vreeland, de Korvetweg, de Ranonkelstraat, de Ligusterstraat en de Soesterweg. Hier werden goederen zoals sieraden, fietsen, gereedschapsets en enkele tientallen vishengels in beslag genomen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.
De goederen werden in de afgelopen maanden waarschijnlijk gestolen tijdens inbraken in woningen en schuren en diefstallen vanuit tuinen in Amersfoort. Van de aangetroffen vishengels ontbreken aangiften. De politie hoopt dat mensen die hengels missen bij inbraken, zich alsnog melden bij de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844.
De twee verdachten zitten vast voor verhoor en onderzoek. De politie is nog op zoek naar een derde medeverdachte. Zijn identiteit is bij de politie bekend.

Bron: stadamersfoort.nl