43781129

 

De voorverkoop van het Zomer-zwem-abonnement start zaterdag. Met het abonnement is het mogelijk om van 27 april tot en met 1 september 2013 onbeperkt recreatief te zwemmen in het Bosbad Amersfoort en zeven overdekte zwembaden van SRO in de regio Eemland. Bovendien magen abonnementhouders gratis deelnemen aan de vele vakantieactiviteiten en gratis naar bijna alle familievoorstellingen in het Openluchttheater. Heel veel voordeel, met één abonnement dus.
De voorverkoop is van zaterdag 20 april tot en met zondag 5 mei 2013. De voorverkoopkorting is 25% op het reguliere tarief. Bij een gezin van 4 personen is dat € 80,- voordeel. Van 6 mei tot en met 1 september 2013 geldt het volle tarief.
Het Zomer-zwem-abonnement is geldig in de Amersfoortse baden Sportfondsenbad, zwembad Liendert en zwembad Hoogland en Bosbad Amersfoort, zwembad de Slag in Hoevelaken, Bad Bloemendal in Nijkerk, zwembad Octopus in Leusden en zwembad de Duker in Bunschoten.
Het zomer-zwem-abonnement is vanaf zaterdag 20 april te koop bij de recepties van de overdekte zwembaden van SRO (in de regio Amersfoort) en op 24 en 26 april en 1 en 3 mei ook bij het Bosbad.

Meer informatie
Kijk op www.bosbadamersfoort.nl of neem de flyer in het zwembad mee.

Bron: destadamersfoort.nl