buurauto

Het delen van elektrische auto’s is in Nederland eindelijk voor iedereen mogelijk. Buurauto brengt het rijden van elektrische auto’s voor particulieren binnen handbereik. Buurauto start in Amersfoort en Breda met het beschikbaar stellen van elektrische deelauto’s aan groepjes vaste gebruikers; delen met je buren dus. Deelnemen aan Buurauto is voordelig en draagt bij aan schonere lucht en minder (parkeer)overlast. We hebben er dus allemaal baat bij.

06d34899-9492-4ce5-8f25-0529f035869dVoor veel particulieren is de overstap naar een elektrische auto lastig. Elektrische auto’s zijn duur in aanschaf en het plaatsen van een laadpaal is ingewikkeld. Buurauto brengt hier verandering in. Met een groepje vaste buren krijg je een elektrische auto voor de deur, op een gereserveerde parkeerplaats met laadpaal. Je weet met wie je de auto deelt en samen bepaal je de spelregels. Buurauto regelt de auto en de laadpaal en neemt verder alle zorg uit handen.

In veel buurten in Nederland is er sprake van parkeeroverlast, doordat huishoudens steeds vaker over twee auto’s beschikken. Daarnaast legt een auto een flink beslag op het huishoudbudget. Buurauto biedt voor beiden een slimme oplossing. Als buren heb je dus niet de lasten, maar wel het gemak van een elektrische auto. Samen deel je de kosten.

Elektrisch rijden is al aardig ingeburgerd bij de zakelijke rijder. Maar ook voor de Nederlandse huishoudens die duurzaamheid een warm hart toedragen, is er nu de mogelijkheid om een elektrische auto te rijden.

Buurauto start in Amersfoort en Breda haar activiteiten. Daarna volgen andere plaatsen in het land.

Meer weten over Buurauto? Kom dan naar  de informatiebijeenkomst in Amersfoort .

Bijeenkomst Amersfoort:

Datum:            woensdag 11 mei 2016

Tijd:     20:00 uur

Locatie:           Verkeerstuin Amersfoort

Soesterweg 312, Amersfoort

Info:    amersfoort@buurauto.nl

Wij stellen het op prijs dat u zich vooraf aanmeldt voor de bijeenkomsten.